Placeholder text, please change

Bell Schedules

LCS Bell Schedule Half days end at 11:00 a.m.
Description / Period Start Time End Time Length
School Starts 8:00 AM
1st Hour 8:00 AM 8:55 AM 55 min
2nd/3rd Hour Block 9:00 AM 10:45 AM 105 min
2nd Hour 9:00 AM 9:50 AM 50 min
3rd Hour 9:55 AM 10:45 AM 50 min
LUNCH: Grades 6-12 10:45 AM 11:15 AM 30 min
LUNCH & RECESS: K-5 11:20 AM 12:20 PM 60 min
5th/6th Hour Block 11:20 AM 1:05 PM 105 min
5th Hour 11:20 AM 12:10 PM 50 min
6th Hour 12:15 PM 1:05 PM 50 min
7th/8th Hour 1:10 PM 3:00 PM 110 min
7th Hour 1:10 PM 2:00 PM 50 min
8th Hour 2:05 PM 3:00 PM 55 min
Dismissal 3:00 PM